PCB i København samt resten af Sjælland

Karl Popp ApS har mere end 25 års erfaring i branchen og er derfor den rette virksomhed at tage kontakt til, hvis du har mistanke om, at der PCB i din virksomhed eller din privatbolig. Vi tager ud til kunder i hele hovedstadsområdet og PCB-sanerer.

PCB forekommer oftest i lejligheder, huse og andre bygninger, som er opført i perioden mellem 1950 og 1980. I denne periode blev det benyttet som et tilsætningsstof i byggematerialerne. Dog har det senere vist sig at være yderst kræftfremkaldende, hvorfor det er nødvendigt med en professionel sanitør, når vægge og vinduespartier med PCB skal nedrives. For én ting er sikkert, og det er, at det er vigtigt at få fjernet PCB-holdige materialer fra alle bygninger.

Derfor anbefaler vi kraftigt, at du/I får foretaget et professionelt eftersyn af forholdene i jeres bygning.

Mere information om PCB

Er du bolig- eller virksomhedsejer i København, og ønsker du en nærmere gennemgang af din bygning, så kontakt Karl Popp ApS. Vi hjælper dig med at komme PCB’en til livs.

Klik her for at læse mere om: PCB. Du er naturligvis også altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 43 45 00 54.

Vi udfører opgaver i hele København, hovedstadsområdet samt resten af Sjælland.